عشق به زن متاهل منجر به قتل شد| دستگیری قاتل فراری در مرز کمبود جهانی قلم‌های انسولین‌| هفت میلیون ایرانی مبتلا به دیابت هستند انفجار سوپرمارکت در خیابان هدایت مشهد ۲ مجروح بر جای گذاشت (۲۷ تیر ۱۴۰۳) جزییات آتش‌سوزی منطقه خائیز | جرقه‌ای که از مزرعه کشاورزی شروع شد تاثیر منفی گرما بر روی جنین| سکته گرمایی را جدی بگیرید بیش از ۱۰ هزار عدد قرص غیرمجاز در غرب مشهد کشف شد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) کلید اولیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ منتشر شد تیم المپیاد زیست شناسی ایران در جهان خوش درخشید + اعضای تیم زمان اعلام نتایج نهایی آزمون استخدامی دبیری آموزش و پرورش اعلام شد اهدای خون بیش از ۲ هزار نفر در روز‌های تاسوعا و عاشورا در خراسان‌رضوی شناسایی و احضار عاملان هتک حرمت روز عاشورا در کرج (۲۷ تیر) نماینده مجلس: ۸۰ درصد دشت های خراسان‌رضوی خشک شده است قرارگرفتن ۵۲۱ فرزند بی‌سرپرست در آغوش خانواده‌های جدید | اجرای کامل طرح «شیرخوارگاه‌های بدون‌ فرزند» در خراسان‌رضوی + فیلم کمبود کدام ویتامین‌ها عوامل سیاهی دور چشم هستند؟ اعلام ۹۶۴ مورد کودک‌آزاری به اورژانس اجتماعی خراسان‌رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۳ + فیلم مدیرکل بهزیستی خراسان‌رضوی: سال گذشته، سیر صعودی طلاق در خراسان‌رضوی متوقف شد خدمات فنی خودرویی در صدر تخلفات صنفی مشهد کاهش آلودگی صوتی با کاشت درخت حمله ناگهانی پلنگ، باغدار گلبهاری را مصدوم کرد رابطه دوسویه کالبد و منظر شهری با برگزاری مراسم‌های جمعی
سرخط خبرها

۵ ترفند نگهداری کیک به صورت تازه

  • کد خبر: ۸۹۹۶۲
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۰
۵ ترفند نگهداری کیک به صورت تازه
خیلی‌ها دوست دارند بدانند چطور می‌شود کیک‌ها را برای مدت طولانی‌تری در یخچال نگهداری کرد. برای این‌که همیشه کیک‌هایتان تازه بماند این پنج شگرد کمک‌تان می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، کیک‌ هایی که حاوی فیلینگ و فرآورده‌های لبنی نظیر خامه یا انواع پنیر یا میوه‌های تازه هستند، حتما باید در یخچال نگهداری شوند.

برای کیک‌های دارای فوندات یا خامه‌کشی‌شده ابتدا ۱۵ دقیقه آنها را بدون سرپوش یا پوشش در سردترین بخش یخچال قرار دهید تا بخش‌های خامه‌ای آن سفت شود؛ سپس روی آن را با روش مناسبی بپوشانید.

در مورد سایر کیک‌ها نگهداری در یخچال الزامی نیست و چه بسا کیک، کیفیت و تازگی خود را از دست بدهد و سریع‌تر بیات یا خشک شود.

نگهداری کیک بدون روکش در یخچال نیز به جذب بوهای نامطبوع منجر شده و همچنین کیک رطوبت خود را از دست می‌دهد. بهتر است کیک را در مکان خشک و خنک قرار دهید.

بهتر است کیک‌های بدون فوندات یا خامه‌کشی را در دمای محیط نگهداری و حتما برای جلوگیری از خشک ‌شدن، سطح آن را با روش مناسبی بپوشانید. کیک‌های دارای روغن گیاهی نسبت به کیک‌ها دارای کره دیرتر خشک می‌شوند.

برای نگهداری کیک حتما از ظروف دربسته استفاده کنید. اگر ظرف یا درپوش مناسبی برای کیک در اختیار ندارید می‌توانید از یک کاسه بزرگ وارونه یا حتی سلفون یا فویل برای پوشاندن کیک استفاده کنید.

اگر سطح کیک شما دارای مواد خامه‌ای یا فوندات است می‌توانید با قرار دادن چند خلال دندان فضای کافی را تا فویل یا پوشش پلاستیکی ایجاد کنید.

برای نگهداری طولانی‌ مدت کیک (بدون فوندات یا خامه‌ کشی) می‌توانید آن را در فریزر قرار دهید. برای این کار آن را در فویل آلومینیومی محکم بپیچید. در مورد کیک‌هایی که بافت اسفنجی‌تری دارند بهتر است آن را در ظرف قرار دهید و سپس سطح آنها را با فویل بپوشانید. این کیک‌ها تا شش ماه قابل‌نگهداری در فریزر هستند.

کیک‌های دارای روکش یا فوندات هم قابل نگهداری در فریزر هستند اما باید توجه کنید ابتدا از منجمدشدن روکش آنها مطمئن شوید و سپس سطح آنها را با فویل به ‌آرامی بپوشانید.

این قبیل کیک‌ها تا سه ماه قابل نگهداری هستند. قبل از استفاده این قبیل کیک‌ ها را دو تا سه ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا از فریزر خارج شوند. البته بهتر است کیک‌ های خامه‌ ای یا حاوی پنیر (مثل چیز‌کیک‌ها) در دمای بالای محیط قرار نگیرند.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->